Wat zijn de kosten?

Let op: opent in een nieuw venster Afdrukken

De prijs van een rit met Regiotaxi Twente is afhankelijk van de lengte van de rit.

 

Iedere reiziger mag één begeleider, zogenaamde meereizende, laten meereizen. De meereizende reist samen met de reiziger vanaf hetzelfde opstapadres naar dezelfde bestemming. Bij de reservering dient de reiziger dit al aan te geven. De meereizende betaalt dezelfde ritbijdrage als de reiziger. De meereizende mag niet afhankelijk zijn van een hulpmiddel en moet 12 jaar of ouder zijn. De reiziger mag ook twee kinderen tot 4 jaar en een geïndiceerde hulphond gratis mee laten reizen.

 

Ritprijzen vanaf 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017

 

Ritlengte

Tarief per enkele reis p.p. voor Regiotaxipashouders

1 en 2 OV-zones

€ 2,15

3 OV-zones

€ 2,75

4 OV-zones

€ 3,35

5 OV-zones

€ 3,95

6 OV-zones

€ 8,30

7 OV-zones

€ 12,65

 

Wij adviseren u om uw rit minimaal een dag van te voren voor 21:00 uur te reserveren. Bij een reservering na 21.00 uur voor de volgende dag betaalt u €3,00 extra. Dit geldt niet voor een rit die u in het ziekenhuis bij een taxipoint reserveert.

 

Momenteel is er nog onduidelijkheid over deze toeslag. Dit kan per gemeente tijdelijk anders worden ingevuld. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website of naar het zorgloket van uw gemeente.

 

Voor de veiligheid van u en de chauffeur kunt u de eigen ritbijdrage vanaf 1 juli 2017 niet meer contant betalen. Daarom ontvangt u maandelijks achteraf een factuur voor de ritten die u in de voorgaande maand met de regiotaxi hebt gereden. In opdracht van de gezamenlijke Twentse gemeenten verzorgt Invorderingskantoor Nederland BV (Invoned) de inning van de facturen. U ontvangt een factuur met daarop de gereden ritten en de eigen ritbijdrage die u daarvoor moet betalen.

 

Als u vragen heeft over deze factuur kunt u contact opnemen met Invoned op telefoonnummer
088 46 86 555.