Reserveren

Let op: opent in een nieuw venster Afdrukken

Ritten met Regiotaxi Twente kunnen alleen worden aangevraagd bij de Regiocentrale via 0900-1814 (kosten: € 0,028 per minuut met een starttik van € 0,0951 plus de gebruikelijke belkosten), of via de knop 'Online Reserveren’ hieronder.

De eigen ritbijdrage wordt sinds 1 juli 2017 niet meer contant afgerekend in het voertuig. U ontvangt namens de gemeente hiervoor maandelijks achteraf een rekening. Op termijn (naar verwachting per 1 oktober a.s.) gaan we werken met automatische incasso.

Wanneer u uw rit minimaal een dag van te voren voor 21:00 uur reserveert, bent u goedkoper uit. Bij een reservering na 21.00 uur voor de volgende dag betaalt u €3,00 extra. Dit geldt niet voor een rit die u in het ziekenhuis bij een taxipoint reserveert

Een rit kan tot minimaal één uur voor de gewenste vertrektijd kosteloos worden geannuleerd bij de Regiocentrale.

U kunt een rit vanaf de ziekenhuislocaties aan het Koningsplein in Enschede, Prins Bernhardstraat in Oldenzaal, Zilvermeeuw in Almelo en Geerdinksweg in Hengelo snel en eenvoudig aanvragen via de Taxipoint die in de centrale hal staat. De vooraanmeldtijd voor deze ritten is 30 minuten. Via de monitor kunt u zien wanneer de Regiotaxi wordt verwacht. U wacht vervolgens in de wachtruimte bij de Taxipoint waar de chauffeur zich meldt.

online_reserveren