Reserveren

Let op: opent in een nieuw venster Afdrukken

Ritten met Regiotaxi Twente kunnen alleen worden aangevraagd bij de Regiocentrale via 0900-1814 (kosten: € 0,028 per minuut met een starttik van € 0,0951 plus de gebruikelijke belkosten), of via de knop 'Online Reserveren’ hieronder.

 

Sinds 1 juli 2017 kunt u om veiligheidsredenen niet meer contant afrekenen in de taxi. De bedoeling is om de eigen ritbijdrage en de toeslag per automatische incasso te incasseren. Dit vergt echter nog wat voorbereidingstijd. Daarom rijdt de regiotaxi tot oktober 2017 op rekening. U krijgt maandelijks een factuur thuisgestuurd van de Regio Twente met daarop de gereden ritten en de eigen ritbijdrage die u daarvoor moet betalen. In de maand augustus kunt u de factuur over de maand juli verwachten.

 

Wanneer u uw rit minimaal een dag van te voren voor 21:00 uur reserveert, bent u goedkoper uit. Bij een reservering na 21.00 uur voor de volgende dag betaalt u €3,00 extra. Dit geldt niet voor een rit die u in het ziekenhuis bij een taxipoint reserveert. Momenteel is er nog onduidelijkheid over deze toeslag. Dit kan per gemeente tijdelijk anders worden ingevuld. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website of naar het zorgloket van uw gemeente.

 

Wij informeren u als er duidelijkheid is over de toeslag en de automatische incasso.

 

Een rit kan tot minimaal één uur voor de gewenste vertrektijd kosteloos worden geannuleerd bij de Regiocentrale.

U kunt een rit vanaf de ziekenhuislocaties aan het Koningsplein in Enschede, Prins Bernhardstraat in Oldenzaal, Zilvermeeuw in Almelo en Geerdinksweg in Hengelo snel en eenvoudig aanvragen via de Taxipoint die in de centrale hal staat. De vooraanmeldtijd voor deze ritten is 30 minuten. Via de monitor kunt u zien wanneer de Regiotaxi wordt verwacht. U wacht vervolgens in de wachtruimte bij de Taxipoint waar de chauffeur zich meldt.

 

online_reserveren